Vi hjälper dig med lösullsisolering i Uppsala

juni 15, 2021

Du behöver heller inte tänka på att flytta ut från ditt hem under tiden arbetet pågår. Vi ser till att du får en skönare inomhusmiljö samtidigt som du sparar energi genom att tilläggsisolera. Utöver det dämpas även ljuden mellan de olika våningarna vilket gör att många tycker att det blir bättre inomhusklimat.

Klicka på länken bredvid för att ta dig vidare till vår huvudsajt för att läsa mer kring lösullsisolering i Uppsala.  

Hur funkar det?

Att utföra en lösullsisolering tar ungefär en dag. När vi utför lösullsisolering kommer lösullen komprimerat i säckar som staplas på pall. Med hjälp av en lastbil skickas materialet till platsen där arbetet ska utföras. Man borrar först hål i golvets utkanter som därefter fylls med lösull. Innan slangen kopplas in bör man säkerhetsställa så att det inte finns några synliga skador på befintliga installationer eller på plastfolien samt att vindavledare är korrekt monterade. Sedan sprut isolerar man hålen med hjälp av slangen. Sprutningen gör att lufttryck bildas som gör det jämt för materialet. När vi utför arbetet kontrollerar vi även tjocklek och materialåtgång. Det går även att starta och styra materialflöde samt stoppa lösullsmaskinen med en fjärrkontroll. Efter varje arbete som är klart kommer en grovstädning och nedpackning av utrustning innan isolerings teamet åker.

Kontakta oss

Vi på UAMS har flera års erfarenhet av lösullsisolering i Uppsala. Vi utför även lösullsisolering på andra ställen i byggnaden. Det kan exempelvis vara att isolera väggar med lösull. Skulle du ha några andra frågor kring hur vi arbetar med lösull så är det bara att ringa. Vi har flera års erfarenhet av lösullsisolering i Uppsala och hjälper dig gärna.  

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu