UAMS AB - Rekommenderat företag för tredje året i rad

juli 1, 2024

UAMS AB har återigen blivit tilldelad utmärkelsen Rekommenderat Företag för tredje året i rad. Detta prestigefyllda erkännande är ett bevis på företagets konsekventa engagemang för hög kvalitet och kundnöjdhet inom områden som mögelsanering, asbestsanering, och sanering av hussvamp.

Service och kvalitet i världsklass

Att erhålla utmärkelsen Rekommenderat Företag fyra år i följd är ingen liten bedrift. Det kräver ett oavbrutet fokus på att leverera service av högsta kvalitet och att ständigt överträffa kundernas förväntningar. UAMS AB har visat att de har förmågan att göra just detta genom att erbjuda effektiva och tillförlitliga saneringstjänster.

Kundnöjdhet i fokus

Det som verkligen skiljer UAMS AB från andra företag i branschen är deras orubbliga engagemang för kundnöjdhet. Genom att lyssna på kundernas behov och önskemål samt leverera skräddarsydda lösningar, har de byggt upp ett rykte som en pålitlig och professionell partner inom saneringstjänster. Deras flitiga arbete och kundcentrerade tillvägagångssätt har resulterat i en hög nivå av kundlojalitet och återkommande affärer.

För mer information om UAMS AB:s tjänster och hur de kan hjälpa dig, besök deras webbplats eller kontakta dem direkt på. telefon 0200-77 55 77.​⬤

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu