Slipp kalla golv i vinter med tilläggsisolering!

december 21, 2020

Vi är nu inne i december månad, med endast tre dagar kvar till julafton. Vi på Lösullsisolering Uppsala vill därför passa på att önska alla en god jul & ett gott nytt år!

Såhär på vintern blir det ofta kallare på dagarna vilket gör att inomhustemperaturen går ner. Då kan man behöva göra en tilläggsisolering för att skapa en mer behaglig inomhustemperatur och dessutom: slippa kalla golv under vinterns kalla dagar.

Varmare golv med tilläggsisolering

Genom att tilläggsisolera golvet får du både en skönare inomhusmiljö och du sparar energi. Efter isolering med lösull upplever många ett mer behagligt inomhusklimat och framförallt att golven blir varmare. En viktig faktor är också att isolering dämpar ljuden mellan de olika våningarna. Tilläggsisolering av vindsbjälklaget med lösull är den billigaste och mest energisparande åtgärden på ett hus. Visste du att en tilläggsisolering kan sänka dina uppvärmningskostnader upp till 25 procent? Det allra mest effektiva är om du isolerar vinden men även tilläggsisolering av golv, väggar och snedtak är naturligtvis mycket effektivt.

Så går en tilläggsisolering till

Med liten åverkan på golvbeläggningen injicerar vi cellulosa i borrade hål. Tilläggsisoleringen sprutas in under tryck för att säkerställa att ingen sättning kan ske i materialet. Håltagning sker i varje bjälklagsfack utmed golvkanten. Slutligen sätts hålen igen med anpassade pluggar. Vi utför tilläggsisolering i bebodda hus/lägenheter utan att kunden behöver flytta ut under tiden. Kunden behöver endast flytta in möbler från ytterkanterna. För en normalvilla färdigställs arbetet oftast under en arbetsdag. Arbetet kan utföras året runt. 

Kontakta oss för tilläggsisolering

Sedan en lång tid tillbaka är lösullsisolering det självklara valet när man ska tilläggsisolera vinden. Det är enkelt, arbetet går snabbt och det ger bästa slutresultat. Lösullen sprutas upp via en tät slang och upp på vindsbjälklaget, så att den lägger sig som i ett jämt lager.

Vill du veta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din lösullsisolering i Uppsala? Hör av dig för mer information och för att boka in din isolering med lösull i din fastighet.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu