Så går lösullsisolering av golv till

juni 29, 2019

Lösull kan användas till att isolera många delar av ett hem. Om man vill isolera sina golv i Uppsala med lösull kanske man undrar hur isoleringsarbetet går till.

Läs mer också här om isolering av golv med lösull i Uppsala

Smidigt att isolera golv med lösull

Att isolera i sitt hem i Uppsala med lösull är smidigt och kostnadseffektivt. När man ska isolera sina golv med lösull går det snabbt och man behöver inte flytta ut från hemmet under tiden som isoleringsarbetet pågår.

Vid en isolering av golv så borras först och främst hål i golvets utkanter. I dessa hål sprutas sedan lösullsisoleringen in. När man har fyllt utrymmet med lösullen sätts dessa hål sedan igen med särskilda pluggar som är anpassade efter det specifika golvmaterialet, som ett trägolv eller ett golv med en matta i plast. Att isolera sina golv i Uppsala med lösull tar generellt ungefär en dag.

Lösullsisolering i Uppsala

Förutom till golv kan lösullsisolering användas till flera andra utrymmen i hemmet. Till exempel kan man använda lösull till väggar och på vinden. Fråga oss gärna om du vill veta mer om hur det går till när vi isolerar ditt hem i Uppsala med lösull.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu