Så går isolering med lösull i Uppsala till

mars 29, 2019

Många vet nog att lösullsisolering är en effektiv typ av isolering som kan användas till många utrymmen i hemmet. Men hur går egentligen processen till när man tar hjälp med att isolera sitt hem i Uppsala med lösull?

Läs även mer här om hur det fungerar när du isolerar med lösull i Uppsala

Lösullsisolering med hjälp av lösullsmaskin

När du ska isolera ett utrymme av ditt hem i Uppsala med lösullsisolering, exempelvis vinden, kommer en lastbil hem till gården. Med sig har lastbilen påsar med lösull till isoleringen.

En slang monteras till det utrymme som ska isoleras med lösull från en så kallad lösullsmaskin, vilket är den maskin som sedan sprutar in lösullen på vinden, i en vägg eller i ett golv. Maskinen sköts av personal som håller sig nere vid lastbilen som är fylld med lösullen.

Isoleringen med lösull vid ditt hus i Uppsala avslutas med en städning av platsen efter att man med hjälp av lösullsmaskinen har fyllt utrymmet. Därefter kan lastbilen åka vidare.

Att isolera med lösull har, gentemot andra typer av isoleringar, fördelen att det går fort. Att isolera med lösull är på det viset en smidig metod.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu