Njut av höst och vinter med behaglig inomhustemperatur

oktober 26, 2020

Vi befinner oss nu i slutet av oktober månad vilket innebär att utomhustemperaturen sjunker, dagarna blir kortare och mörkret breder ut sig. I slutet av hösten blir det också kallare på dagarna vilket gör att inomhustemperaturen går ner. Då kan man behöva göra en tilläggsisolering för att skapa en mer behaglig inomhustemperatur.

Slipp kalla golv med tilläggsisolering

Vi på Lösullsisolering Uppsala tycker att man ska njuta av livet året runt – oavsett väder och vind. Genom att tilläggsisolera golvet får du en skönare inomhusmiljö under hela vinterhalvåret, samtidigt som du sparar energi. Efter en isolering upplever många ett mer behagligt inomhusklimat och framförallt att golven blir varmare, så att du kan njuta av kalla och krispiga vinterkvällar i ett hem fyllt av värme.

En annan viktig faktor är också att isolering dämpar ljuden mellan de olika våningarna. Bor du i en äldre fastighet kan isoleringen ha sjunkit och kall luft drar in mellan golv och isolering. Men även nya hus kan ha för dålig isolering och behöver fyllas upp med isolering.

Tilläggsisolering av golv

Med liten åverkan på golvbeläggningen injicerar vi cellulosa i borrade hål. Tilläggsisoleringen sprutas in under tryck för att säkerställa att ingen sättning kan ske i materialet. Håltagning sker i varje bjälklagsfack utmed golvkanten. Till sist avslutar vi arbetet med att sätta igen hålen med anpassade pluggar. 

Vi utför tilläggsisolering i redan bebodda hus/lägenheter utan att kunden behöver flytta ut under tiden. Kunden behöver endast flytta in möbler från ytterkanterna. För en normalvilla färdigställs arbetet oftast under en arbetsdag.

Isolering – en lönsam investering

Vi på Lösullsisolering utför isoleringar i både nya byggnader och äldre byggnader. Vårt arbete präglas av kvalitet i alla led och därför är det självklart för oss att använda oss av de senaste och bästa produkterna som finns på marknaden. En tilläggsisolering är mycket fördelaktigt – både för din plånbok och för ditt välbefinnande. Kontakta oss idag om du vill ha mer information eller om du vill veta hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din tilläggsisolering.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu