När passar egentligen lösull?

januari 12, 2021

När man ska isolera ett utrymme finns det olika typer av isolering att välja mellan. Ett val för dig som har ett hus i Uppsala är att isolera huset med lösull. Men vilka utrymmen kan man egentligen isolera med lösull? Och när är lösull det bästa alternativet? Vi på Lösullsisolering Uppsala reder ut svaren!

Läs mer om våra tjänster inom lösullsisolering i Uppsala

Passar alla utrymmen

Det främsta användningsområdet för lösullsisolering är ställen där det är svårt att komma åt att lägga andra typer av isolering. Lösullen sprutas in med en speciell maskin och sprider sig jämnt i utrymmet, därför behövs inga måttanpassningar. Många undrar om det finns något särskilt utrymme i huset som lämpar sig bäst för isolering med lösull. Svaret är att lösullsisolering kan användas i samtliga utrymmen i ditt hem. Lösullsisolering kan användas till att isolera allt från vinden och golvet i huset till husets tak. Även våtutrymmena som badrummet och tvättstugan är utrymmen i ditt hem som kan isoleras med lösull.

Eftersom det är enkelt att isolera med lösullsisolering kräver det inte så mycket av dem som bor i huset. Husets utrymmen isoleras med lösull på cirka en dag, vilket innebär att man inte behöver flytta ut innan arbetet är färdigt. Det räcker med att flytta in möbler från ytterkanterna.

Fördelar med lösull

När du isolerar utrymmena i ditt hem med lösull väljer du en typ av isolering som gör att mindre värme letar sig ut från huset. På det viset är lösullsisoleringen energibesparande. Genom att välja lösullsisolering i Uppsala kan man alltså få ned den kostnad som man lägger på att värma upp fastigheten samt att isoleringen är miljövänlig på det viset att det inte blir något spill över när man utför isoleringsarbetet. Man använder den mängd isolering som behövs.

Lösullsisolering i Uppsala

Har du planer på att isolera ditt hus med lösullsisolering i vår? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi närmre om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din lösullsisolering.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu