Lösullsisolering Uppsala

september 15, 2021

Ett av de effektivaste sätten till att spara pengar är genom lösullsisolering. Dessutom är denna isolerings form miljövänligt. Lösullsisolering är en mycket givande investering och är en av dem mest effektiva isolerings formerna. Det finns flera fördelar med att utföra lösullsisolering i Uppsala.

Fördelar med lösullsisolering i Uppsala

Det finns flera olika fördelar med att använda lösullsisolering. För det första är det väldigt enkelt och går smidigt till. När man sprutar in lösullsisoleringen lägger det sig jämt på det utvalda stället. Detta gör även att det blir lättare att komma åt svåråtkomliga utrymmen. Det går även att välja vilken tjocklek som ska användas och avståndet mellan reglar och takstolar spelar ingen roll. Lösullsisolering har heller inga skarvar som andra isolerings former har. Vilket gör att man inte tappar energiförlust på dessa skarvar. Det underlättar även arbetet då denna isolerings form inte behöver lagra stora volymer. Som i sin tur minimerar störningar i andra hantverkares arbeten.

Ytor för lösullsisolering

Det går att lösullsisolera flera olika typer av ytor. Allt ifrån vind, golv, väggar, och tak. Installationen sker även fuktsäkert så även våtutrymmen går att isolera. Det behövs heller inga måttanpassningar då man sprutar in lösullen på det utvalda området. Lösullen sprutas in med hjälp av en slang från maskinen. När man utför lösullsisoleringen behövs inga stora ingrepp förutom att flytta runt lite möbler. Arbetet går även fort att utföra allt ifrån en till två dagar.

Olika typer av lösull

Det finns olika typer av lösull i Uppsala. UAMS erbjuder glasull, stenull och cellulosa. Det skiljer sig i isolerings värde men jämför man det med andra isolerings former så är värdet väldigt likt. Varje typ av lösull har olika fördelar i olika situationer. UAMS ser till att hjälpa dig med den typ av lösull som passar dig bäst.

Tveka inte på att kontakta UAMS om du har några frågor eller funderingar. 

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu