Lösull i Uppsala har flera positiva egenskaper

november 15, 2021

Ja, att det finns många fördelar med lösull och det råder det inget tvivel om. Med lösull i ditt hem i Uppsala får du en utmärk isolering som minimerar energiläckage, dessutom blir det lättare att isolera oregelbundna hålrum. Att spara energi är inte endast bra för miljön men även bra för din egen ekonomi. Lösullisolering är därför en givande investering för din bostad i Uppsala.

Isolera ytor med lösull i Uppsala

Lösull går att isoleras på alla ytor, allt ifrån vind till golv och tak går att isoleras med lösull. Dessutom går det att införa på både nybyggnation eller som tilläggsisolering på äldre vindar, golv och väggar. Lösullsisoleringen är tillverkad av sten, återvunnet glas och papper. Det smidiga och effektiva med att investera i lösullsisolering är att det inte tar tid att utföra jämfört med andra typer av isoleringsarbeten. Dessutom sker arbetet oftast på några timmar och redan efter några år har investeringen redan betalat sig. Utöver isolering mot kyla stänger även en lösullsisolerad vind ut värmen som uppstår vid soliga sommardagar, som resulterar i ett mycket mer behagligare inomhusklimat. Dessutom minskas kostnaden varje månad då värmen hålls i fastigheten mycket bättre tack vare lösullsisoleringen.

Kvalitetssäkra lösullsisoleringar

Vi har flera års erfarenhet av lösullsisolering i Uppsala. Vi utför lösullsisolering på flera ställen i byggnaden. Det kan exempelvis vara att isolera väggar, tak eller golv med lösull. Vi arbetar endast med kvalitetssäkrade och branschledande produkter som ger resultat i toppklass. Skulle det vara så att du har några frågor eller funderingar kring hur arbetet fungerar med lösull Uppsala så är det bara att höra av dig till oss.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu