I vilka utrymmen passar lösull?

november 27, 2018

När man ska isolera ett utrymme finns det olika metoder och typer av isolering att välja mellan. Ett val för dig som har ett hus i Uppsala är att isolera sådana utrymmen med lösull. En fråga som kan uppstå är dock vilka utrymmen som kan isoleras med lösull. Läs även mer om lösull under hur funkar det

Lösull till alla utrymmen i ditt Uppsalahem

Lösull är en typ av isolering som har ett flertal fördelar. När du isolerar utrymmena i ditt Uppsalahem med lösull väljer du en typ av isolering som gör att mindre värme letar sig ut från huset. På det viset är lösullsisoleringen energibesparande.

Många kanske frågar sig i vilka utrymmen som lösullsisolering kan användas. Svaret är att det kan användas i samtliga utrymmen i ditt hem i Uppsala. Lösullsisolering kan användas till att isolera allt från vinden och golvet i huset till husets tak. Även våtutrymmena som badrummet och tvättstugan och så vidare är utrymmen i ditt hem i Uppsala som kan isoleras med lösull.

Eftersom det är enkelt att isolera med lösullsisolering kräver det inte så mycket av dem som bor i huset. Husets utrymmen isoleras med lösull på cirka en dag.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu