Fördelar med lösullsisolering i väggar

mars 29, 2020

Lösull – fördelar

Lösull går att använda till många utrymmen, allt från golv, väggar och tak. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar är isolering med lösull ett utmärkt val

Det finns fler fördelar med lösullsisolering. Lösullen sänker energiförbrukningen och gör ditt hus energieffektivt. En lägre energiförbrukning är positivt inte bara för plånboken utan också för miljön.

Arbetet går snabbt och smidigt när man isolerar med lösull vilket gör att det blir ett väldigt kostnadseffektivt sätt att isolera. Isoleringen täcker bra och kommer lättare åt på ställen som kan vara svåra att komma åt med annan isolering. Eftersom isoleringen är lös blir det heller inga skarvar eller glipor som inte täcks av isoleringen.

Isolering med lösull i Uppsala

Många tänker att isolering hjälper huset att behålla värmen, men den hjälper också under de varma sommarmånaderna genom att hålla värmen ute och bevara huset svalt. Har du ett hus i Uppsala med kalla och dragiga golv, eller en övervåning som blir så varm på sommaren att det är svårt att sova? Hör av dig till oss så berättar vi mer om lösullsisolering och hur vi kan hjälpa dig som bor i Uppsala.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu