Fördelar med lösull

september 19, 2022

UAMS och isolerat många hus under åren med just lösull i Stockholm, Enköping, Uppsala och omnejd. Lösull växer i populäritet och det är inte så konstigt med tanke på hur snabbt det går att installera jämfört med traditionell isolering.

Tre fördelar med lösullsisolering

Lösullsisolering som man snabbt blåser in på till exempel vinden hjälper till att göra huset mer energieffektivt och behagligt för dem som bor eller arbetar där.

lösullsisolering uppsala sparar massor

1. Sänk elräkningen

Sänk elräkningen – få bättre temperaturreglering – du som boende inte behöver slå på värmen (eller luftkonditioneringen) lika ofta, utan får ett jämnare inomhusklimat. Det i sin tur minskar uppvärmningskostnaderna och minskar elräkningen.

isolering lösull uppsala

2. Enkel, snabb och billig installation

Lösull anpassar sig till formen på din vind och utrymmena i dina väggar – den kan blåsas in i trånga utrymmen som annars skulle behöva en isoleringsrulle eller platta som behöver skäras noggrant för att få rätt format för att isoleringen ska fungera i besvärliga utrymmen.

Lösull ljudisolerar

3. Lösull ljudisolerar

Minska störande ljud. Genom att dämpa ljud genom tak- och väggutrymmen kan oönskat buller från grannen eller utemiljön minimeras. Det leder till godare sömn och lägre stressnivåer.

Vi har lång erfarenhet av lösullsisolering i Stockholm, Enköping, Uppsala och Västerås. Kontakta oss gärna nedan för mer info. Eller ring oss på 0200-77 55 77.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu