Förberedelser inför lösullsisolering i Uppsala

januari 25, 2019

Inför en isolering med lösull i ditt hem i Uppsala finns det en del att tänka på för att arbetet ska gå så smidigt till som möjligt. Det är bra att ordna med ett antal förberedelser. 

Läs gärna mer även här om lösullsisolering i Uppsala.

Att tänka på vid isolering med lösull

Inför en isolering med lösull av vinden i ditt hem i Uppsala är det alltså bra om det ordnas med en del förberedelser. För det första ska man se till att sådant som elen, vvs och andra dragningar redan är fixade innan vinden isoleras. För det andra ska även sådant som kanaler vara isolerade med en brandskyddande isolering.  

Bland förberedelserna som är bra att fixa med inför en lösullsisolering i Uppsala finns även sådant som att se till att gånganordningar på vinden är minst 50 millimeter ovanför gränsen för isoleringen samt att ventilationen vid takfoten är som minst 130 millimeter upp.

Genom att fixa med förberedelserna inför en isolering med lösull i Uppsala kan arbetet gå till så smidigt som möjligt när dagen kommer och det blir dags att isolera. Det underlättar även när man sedan ska tas sig fram på vinden efter isoleringen.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu