Dags att boka in sommarens lösullsisolering i Uppsala!

juni 12, 2020

Sommaren är äntligen kommen med allt vad det innebär med sol, värme & långa dagar. I dessa tider drar allt fler igång nya sommar-projekt och stora renoveringar. Därför kan det vara god tid att boka in din lösullsisolering redan nu!

Fördelar att använda lösull som tilläggsisolering

Lösull går att använda till många utrymmen, allt från väggar, golv och tak. Vare sig du bygger nytt, bygger till eller renoverar är isolering med lösull ett utmärkt val. Att isolera med hjälp av lösull är den billigaste och mest energisparande åtgärden på ett hus. Lösullen sänker energiförbrukningen och gör ditt hus energieffektivt vilket är positivt för både din plånbok och miljön. Att isolera med hjälp av lösull kan även minska sina uppvärmningskostnader upp till 25 procent!

Vi utför lösullsisoleringar i sommar

Vid isolering av lösull går arbetet snabbt och smidigt vilket blir ett kostnadseffektivt sätt att isolera. Isoleringen täcker bra och kommer lättare åt svåråtkomliga ställen som kan vara svårt att komma åt med annan isolering. Eftersom att lösullsisoleringen är så pass lös blir det inga skarvar eller glipor som inte täcks av isoleringen.

Vi på Lösullsisolering Uppsala arbetar med flera sorters lösull - glasull, stenull och cellulosa. Ett grundläggande krav från vår sida är att alltid använda material som fungerar i det aktuella projektet och i de konstruktioner som ska isoleras. Kontakta oss med dina önskemål så ser vi till att ta fram det alternativ som passar just dig och ditt projekt.

Håll huset svalt i sommar med lösullsisolering

Många tänker att isolering endast hjälper huset att behålla värmen, och visst är det så, men den hjälper också under de varma sommarmånaderna genom att hålla värmen ute och då bevara huset svalt. Bor du i Uppsala och har kalla och dragiga golv, eller kanske en övervåning som blir för varmt för att vara i på sommaren? Kontakta oss så berättar vi mer om hur lösullsisolering kan hjälpa dig!

Lösullsisolering i Stockholm
Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu