Boka in vårens lösullsisolering!

februari 12, 2021

Vi befinner oss just nu i mitten av februari månad vilket innebär att våren närmar sig med stormsteg. Med våren kommer också nya projekt - så går du i tankarna på att tilläggsisolera huset är det hög tid att redan nu boka in hantverkare!

Läs mer om våra tjänster inom lösullsisolering i Uppsala

Därför är lösull det optimala valet

Ekonomiskt, miljövänligt och trivsamt boende är tre stora fördelar när man diskuterar tilläggsisolering. Det är starka faktorer för att verkligen ta tag i de olika möjligheterna som finns och lösull är helt klart en av produkterna man ska lägga på minnet. Genom att välja lösullsisolering har man stora möjligheter att spara in på sina uppvärmningskostnader vare sig det handlar om el, fjärrvärme eller egen eldning av olja, pellets eller ved. En tilläggsisolerings ger ett minskat uppvärmningsbehov och minskar även underhållet för de som eldar själva då man slipper att elda lika mycket och kan minska på det arbete det innebär att ha ett lager av pellets, ved eller olja.

Lösull är bra ut flera aspekter

Det finns alltså flera goda anledningar till att välja just lösullsisolering. I och med att isoleringen är lös så kan den ta sig in i de minsta vrår på ett effektivt vis medan andra typer av isolering kan lämna skarvar. Isolera med lösull kan man också göra i många utrymmen och ytor, som till exempel i golv, väggar samt på vinden. Det blir inte heller något spill då man använder den mängd man behöver.

Lösullsisolering i Uppsala

Har du planer på att isolera huset med lösull i vår? Hör av dig för mer information och för att boka in din isolering med lösull i din fastighet. Vi på Lösullsisolering har lång erfarenhet av att tilläggsisolera med lösull och använder rätt typ av utrusning och teknik för ett högkvalitativt resultat.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu